Faleminderit qe zgjodhet JOMA

Per cdo 3000 leke te shpenzuara gjate muajit dhjetor prane JOMA, ne dyqan apo ONLINE, do te merrni nje kartoline:

Babagjyshi do tju sjelle nje dhurate per naten e Vitit te Ri prandaj hajdeni nga data 5 deri 30 Janar ne dyqanin tone per ta terhequr. Gezuar Festat nga JOMA.”

Kushtet :

 • Kartolina mund te shkembehet me nje dhurate gjate muajit janar vetem duke u paraqitur personalisht prane dyqanit tone nga ora 9:00 deri 22:00.

 

 • Nje person mund te fitoje me shume se nje cmim.

 

 • Cmimet qe ofrojne zbritje nuk mund te kombinohen me njeri tjetrin.

 

 • Ne rast hapje te disa dhuratave ku cmimi eshte e njejta ulje klientit i lind e drejta te hapi nje dhurate te re ne cdo rast vetem ulja me e madhe do te aplikohet.

 

 • Per fituesit e cmimeve te shumave per tu aplikuar ne blerje nuk do te aplikohet ulje ne cmimin e produkteve te perzgjedhura dhe ky cmim nuk mund te kombinohet me oferta te tjera.

 

 • E gjithe vlera e fituar duhet te shpenzohet Brenda dates 10.02.2024 ose ne te kundert fituesit I humbet e drejta per ta terhequr cmimin.

 

 • Ne rast se cmimet e medha nuk fitohen nga ansje klient atehere JOMA do te mbaj nje short ne fillim te muajit Shkurt ku cmimi I madh do ti jepet nje nga klienteve qe kane marre pjese ne shorted he jane te pranishem ne dyqan gjate hedhjes se shortit.

 

 • Ne rast se klienti nuk eshte present ne dyqan ne momentin e shortuet nje tjeter emer do te zgjidhet deri ne shperndarjen perfundimtare te cmimeve.

 

 • Klientet fitues kane detyrimin te reklamojne ne rrjetet e tyre sociale shorten dhe JOMA duke bere “tag” si dhe pranojne te fotografohen, regjistrohen ne video dhe te perdoret imazhi I tyre per nevojat e reklamimit te JOMA.

 

 • Me pranimin e dhuratave klienti automatikisht I pranon dhe keto kushte.

 

 • Ne rast refuzimi klienti heq dore nga pjesmarrja ne promocion si dhe nga dhuratat e perfituara apo qe mund te perfitonte.