Paguani kur merrni porosinë!

Ju mund të finalizoni blerjen, ndërsa pagesën e bëni cash në momentin e dorëzimit! Bëni pagesën sipas faturës që merrni, kur postjeri ju sjell pakon, në adresën që ju keni shënuar.

Ju kujtojmë që është e rëndësishme që të shënoni te dhënat dhe numrin tuaj të telefonit pasi do të kontaktoheni për mbërritjen e porosisë.